Kenniscentrum Toetsen en Examineren

Partners

Teelen

Teelen is een onderwijskundig bureau dat zich volledig richt op leren en toetsen. Teelen maakt leren en toetsen beter, begrijpelijker en toegankelijker, zodat mensen en organisaties zich kunnen blijven ontwikkelen. Van hun boeken Toetskwaliteit in de praktijk. Hoe maak ik goede toetsen met gesloten en open vragen? en Toetskwaliteit in de praktijk. Hoe maak ik goede opdrachten? zijn al bijna 15.000 exemplaren verkocht. Duizenden docenten hebben deelgenomen aan hun cursussen op toetsgebied en honderden examencommissieleden volgden hun cursussen over wet- en regelgeving en het functioneren van examencommissies. Teelen ondersteunt daarnaast diverse organisaties bij het opstellen van een doordacht toets- en opleidingsbeleid. De combinatie van ervaring en specialisme stelt Teelen in staat een antwoord te geven op elke leervraag.

Logo NOG

Nationale Onderwijsgids

De Nationale Onderwijsgids is dé website voor lerend en docerend Nederland. Het is het enige platform dat alle onderwijs (gerelateerde) onderwerpen onder één dak biedt. Bent u op zoek naar naar nieuws op het gebied van bijvoorbeeld kinderopvang, basisonderwijs of universiteiten? Leest u graag opiniestukken? Of bent u op zoek naar een uitdagende baan in het onderwijs? U vindt het allemaal op de website van de Nationale Onderwijsgids.
Dagelijks plaatsen zij het actuele onderwijsnieuws en houdt de redactie u op de hoogte van de grote en kleinere ontwikkelingen in onderwijsland.