Kenniscentrum Toetsen en Examineren

Home / Partners

Partners

teelen-KM

Teelen Kennismanagement

Teelen Kennismanagement is een onderwijskundig adviesbureau, gespecialiseerd in diensten en producten rond toetsen, examineren en leren. Teelen maakt toetstechnische kennis op een praktijkgerichte wijze toegankelijk, bijvoorbeeld met het boek Toetskwaliteit in de praktijk. Hoe maak ik goede toetsen met gesloten en open vragen? Daarnaast hebben reeds duizenden docenten deelgenomen aan hun cursussen op toetsgebied en volgden honderden examencommissieleden hun cursussen over wet- en regelgeving en het functioneren van examencommissies. Teelen ondersteunt diverse organisaties bij het opstellen van een doordacht toetsen opleidingsbeleid.

Logo NOG

Nationale Onderwijsgids

De Nationale Onderwijsgids is dé website voor lerend en docerend Nederland. Het is het enige platform dat alle onderwijs (gerelateerde) onderwerpen onder één dak biedt. Bent u op zoek naar naar nieuws op het gebied van bijvoorbeeld kinderopvang, basisonderwijs of universiteiten? Leest u graag opiniestukken? Of bent u op zoek naar een uitdagende baan in het onderwijs? U vindt het allemaal op de website van de Nationale Onderwijsgids.
Dagelijks plaatsen zij het actuele onderwijsnieuws en houdt de redactie u op de hoogte van de grote en kleinere ontwikkelingen in onderwijsland.